Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7760
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦокур, А.К.-
dc.contributor.authorЦокур, В.П.-
dc.contributor.authorTsokur, A.K.-
dc.contributor.authorTsokur, V.P.-
dc.date.accessioned2012-03-12T10:45:35Z-
dc.date.available2012-03-12T10:45:35Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: машинообладнання. Випуск 4(124) - Донецьк, ДонНТУ, 2007en_US
dc.identifier.otherУДК 621.922-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7760-
dc.descriptionThe results of researches of slime got at grinding of stainless steel 12X18H10T and titanium alloys, in which there are present besides chip the compounds formed from a gaseous medium, are cited. Influence of sulfurous ammonium on the grain wear and slime composition is explored.-
dc.description.abstractПриведены результаты исследований шлама при шлифовании нержавеющей стали 12Х18Н10Т и титановых сплавов, в котором кроме стружек имеются и соединения, образованные из газообразной среды. Исследовано влияние сернокислого аммония на износ зерен и состав шлама.en_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.subjectшлифовальный шлам-
dc.subjectшлифование-
dc.subjectнержавеющая сталь-
dc.subjectтитановый сплав-
dc.subjectсернокислый аммоний-
dc.subjectтепловой баланс-
dc.subjectgrinding-
dc.subjectslime-
dc.subjectstainless steel-
dc.subjecttitanium alloy-
dc.subjectsulfurous ammonium-
dc.subjectthermal balance-
dc.titleРоль физико-химических явлений в тепловом балансе при шлифованииen_US
dc.title.alternativeРоль фізико-хімічних явищ в тепловому балансі при шліфуванні-
dc.title.alternativeRole of physical and chemical phenomena in thermal balance at grinding-
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:2007_Випуск 4(124)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
cokur.pdf132,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.