Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6947
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.contributor.authorШинкарева, О.В.-
dc.contributor.authorTarasuk, V.P.-
dc.date.accessioned2012-03-04T16:38:55Z-
dc.date.available2012-03-04T16:38:55Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Збірник наукових праць. «Электроэнергетика и преобразовательная техника». — Харків: НТУ «ХПИ», 2010. — №12. — С. 57–64.en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6947-
dc.description.abstractВ статье рассматривается общее понятие задачи и ее связь с важными практическими аспектами при изучении пралиновой массы высшей степени однородности. Определены индексы качества готовой продукции, а также индексы качества начальных компонентов, входящих в рецептуру смеси. Предложена структура автоматизированной системы контроля.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherХарків: НТУ «ХПИ»en_US
dc.relation.ispartofseries№12;-
dc.subjectрецептура смесиen_US
dc.subjectтехнологічний процесen_US
dc.subjectстепень однородностиen_US
dc.titleМетодика оценки показателей качества многокомпонентной смеси в экспертной системе управления рецептурной станциейen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья.pdf141,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.