Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6947
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасюк, В.П. | - |
dc.contributor.author | Шинкарева, О.В. | - |
dc.contributor.author | Tarasuk, V.P. | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-04T16:38:55Z | - |
dc.date.available | 2012-03-04T16:38:55Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Збірник наукових праць. «Электроэнергетика и преобразовательная техника». — Харків: НТУ «ХПИ», 2010. — №12. — С. 57–64. | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6947 | - |
dc.description.abstract | В статье рассматривается общее понятие задачи и ее связь с важными практическими аспектами при изучении пралиновой массы высшей степени однородности. Определены индексы качества готовой продукции, а также индексы качества начальных компонентов, входящих в рецептуру смеси. Предложена структура автоматизированной системы контроля. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Харків: НТУ «ХПИ» | en_US |
dc.relation.ispartofseries | №12; | - |
dc.subject | рецептура смеси | en_US |
dc.subject | технологічний процес | en_US |
dc.subject | степень однородности | en_US |
dc.title | Методика оценки показателей качества многокомпонентной смеси в экспертной системе управления рецептурной станцией | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья.pdf | 141,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.