Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.date.accessioned2012-03-02T08:40:25Z-
dc.date.available2012-03-02T08:40:25Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 106 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2006. — 220 с.-
dc.identifier.otherУДК 681.5: 658.5: 621.3-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6277-
dc.description.abstractAn algorithm which allowed to provide synchronous of work of structural elements of technological process of pastry production on the basis of knowledges and experience of experts is developed. Analysed descriptions of basic index of quality of the prepared products, the having a special purpose function of technological process control is formed. The algorithm of finding of mathematical models characterizing the technological process state by treatment of results of experiment taking into account technological limitations and estimation of adequacy of the got models is developed.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesОбчислювальна техніка та автоматизація;1.9-
dc.subjectУправляющее воздействиеen_US
dc.subjectЭкспертные оценкиen_US
dc.subjectПралиновые массыen_US
dc.subjectПищевая промышленностьen_US
dc.subjectНелинейностьen_US
dc.subjectМногоканальная информацияen_US
dc.subjectОбъект управленияen_US
dc.subjectПространство состоянийen_US
dc.subjectstructural elements-
dc.subjectmathematical models-
dc.subjecttechnological process-
dc.titleМЕТОДИКА ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ ПО ВЫБОРУ ВИДА УПРАВЛЯЮЩЕГО ВОЗДЕЙСТВИЯ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАССen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 106
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tarasuk.pdf401,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.