Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6277
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасюк, В.П. | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-02T08:40:25Z | - |
dc.date.available | 2012-03-02T08:40:25Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 106 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2006. — 220 с. | - |
dc.identifier.other | УДК 681.5: 658.5: 621.3 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6277 | - |
dc.description.abstract | An algorithm which allowed to provide synchronous of work of structural elements of technological process of pastry production on the basis of knowledges and experience of experts is developed. Analysed descriptions of basic index of quality of the prepared products, the having a special purpose function of technological process control is formed. The algorithm of finding of mathematical models characterizing the technological process state by treatment of results of experiment taking into account technological limitations and estimation of adequacy of the got models is developed. | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Обчислювальна техніка та автоматизація;1.9 | - |
dc.subject | Управляющее воздействие | en_US |
dc.subject | Экспертные оценки | en_US |
dc.subject | Пралиновые массы | en_US |
dc.subject | Пищевая промышленность | en_US |
dc.subject | Нелинейность | en_US |
dc.subject | Многоканальная информация | en_US |
dc.subject | Объект управления | en_US |
dc.subject | Пространство состояний | en_US |
dc.subject | structural elements | - |
dc.subject | mathematical models | - |
dc.subject | technological process | - |
dc.title | МЕТОДИКА ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ ПО ВЫБОРУ ВИДА УПРАВЛЯЮЩЕГО ВОЗДЕЙСТВИЯ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 106 Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tarasuk.pdf | 401,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.