Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35627
Назва: | Аналіз методів управління корпоративною культурою на підприємстві |
Інші назви: | Analysis of Corporate Culture Management Methods at the Enterprise |
Автори: | Мерзлікіна, Єлизавета Артемівна |
Ключові слова: | корпоративна культура corporate culture методи управління модель поведінки ефективність діяльності підприємства макросередовище система PEST-аналізу, матриця SWOT аналізу стратегія розвитку management methods behavior model enterprise performance efficiency macroenvironment PEST analysis system SWOT analysis matrix development strategy |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дрогобич : ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Мерзлікіна, Є.А. Аналіз методів управління корпоративною культурою на підприємстві : випускна кваліфікаційна робота … бакалавра : 073 Менеджмент (освітня програма «Менеджмент») / Єлизавета Артемівна Мерзлікіна. – Дрогобич: ДВНЗ ДонНТУ, 2025. - 84 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто теоретичні аспекти управління корпоративної культури як чинник організаційної стабільності та ефективності підприємства, досліджено основні принципи, показники, внутрішні і зовнішні фактори механізму її формування, розглянуто методи структури управління в контексті зарубіжного та вітчизняного бізнес-середовища. Для оцінки методів управління застосовано системи PEST-аналіз та SWOT-аналіз, виявлено позитивні та негативні чинники впливу на розвиток підприємства Запропоновано методичні рекомендації щодо вдосконалення управлінських рішень у сфері корпоративної культури, які направлені на вдосконалення лідерських якостей та внутрішніх комунікацій організації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35627 |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Бакалавр" ЕГФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підписаний Мерзлікіна ЄА дипломна робота 1.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.