Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3428
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрутько, Ирина Григорьевна-
dc.contributor.authorКипря, Александр Владимирович-
dc.contributor.authorКомаров, А.С.-
dc.date.accessioned2011-12-18T15:31:01Z-
dc.date.available2011-12-18T15:31:01Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Хімія і хімічна технологія. – 2011. – Вип.17(187). – С.167-171.en_US
dc.identifier.issn2074-6652-
dc.identifier.otherУДК 661.8, 678.02-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3428-
dc.descriptionThe composition and properties of products obtained by processing the head fraction of crude benzene by aqueous ammonia solution are studied. The chemistry of process is researched, the influence of temperature on the composition of reaction products in the organic and aqueous phases is studied.en_US
dc.description.abstractИсследован состав и свойства продуктов, получаемых при обработке головной фракции сырого бензола водным раствором аммиака. Рассмотрен химизм процесса, исследовано влияние температуры на состав продуктов реакции в органической и водной фазах.en_US
dc.publisherДВНЗ «ДонНТУ»en_US
dc.relation.ispartofseriesХімія і хімічна технологія;-
dc.subjectаммиакen_US
dc.subjectавтоклавen_US
dc.subjectголовная фракция сырого бензолаen_US
dc.subjectсероуглеродen_US
dc.subjectammoniaen_US
dc.subjectautoclaveen_US
dc.subjecthead fraction of crude benzeneen_US
dc.subjectcarbon disulphideen_US
dc.titleИзвлечение сероуглерода из головной фракции сырого бензола раствором аммиака. Состав и свойства органической и водной фазen_US
dc.title.alternativeCARBON DISULPHIDE EXTRACTION FROM HEAD FRACTION OF CRUDE BENZENE BY MEANS OF AMMONIA SOLUTION. COMPOSITION AND PROPERTIES OF ORGANIC AND AQUEOUS PHASESen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 17(187)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kiprya.pdf121,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.