Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3408
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитрук, Александр Филаретович-
dc.contributor.authorЛесишина, Ю.О.-
dc.contributor.authorВолодченко, И.И.-
dc.date.accessioned2011-12-16T20:13:17Z-
dc.date.available2011-12-16T20:13:17Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Хімія і хімічна технологія. – 2011. – Вип.17(187). – С.176-181.en_US
dc.identifier.issn2074-6652-
dc.identifier.otherУДК 664.8.022-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3408-
dc.descriptionThe qualitative and quantitative composition of the vegetable extracts, obtained in the medium of subcritical water, is analyzed; antiradical activity of water-soluble and ethanol-soluble fractions of the obtained extracts is investigated in reaction with diphenilpicrylhydrazyl radical.en_US
dc.description.abstractИзучен качественный и количественный состав растительных экстрактов, полученных в среде субкритической воды; исследована антирадикальная активность водо- и этанольнорастворимых фракций полученных экстрактов в реакции с дифенилпикрилгидразильным радикалом.en_US
dc.publisherДВНЗ "ДонНТУ"en_US
dc.relation.ispartofseriesХімія і хімічна технологія;-
dc.subjectфлавоноидыen_US
dc.subjectантирадикальная активностьen_US
dc.subjectсубкритическая водаen_US
dc.subjectфенольные соединенияen_US
dc.subjectэкстракцияen_US
dc.subjectantiradical activityen_US
dc.subjectsubcritical wateren_US
dc.subjectextractionen_US
dc.subjectphenolic compoundsen_US
dc.subjectflavonoidsen_US
dc.titleАНТИРАДИКАЛЬНАЯ АКТИВНОСТЬ РАСТИТЕЛЬНЫХ ЭКСТРАКТОВ, ПОЛУЧЕННЫХ В СРЕДЕ СУБКРИТИЧЕСКОЙ ВОДЫen_US
dc.title.alternativeANTIRADICAL ACTIVITY OF THE VEGETABLE EXTRACTS, OBTAINED IN THE MEDIUM OF SUBCRITICAL WATERen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 17(187)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dmitruk.pdf172,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.