Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3408
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитрук, Александр Филаретович | - |
dc.contributor.author | Лесишина, Ю.О. | - |
dc.contributor.author | Володченко, И.И. | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-16T20:13:17Z | - |
dc.date.available | 2011-12-16T20:13:17Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Хімія і хімічна технологія. – 2011. – Вип.17(187). – С.176-181. | en_US |
dc.identifier.issn | 2074-6652 | - |
dc.identifier.other | УДК 664.8.022 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3408 | - |
dc.description | The qualitative and quantitative composition of the vegetable extracts, obtained in the medium of subcritical water, is analyzed; antiradical activity of water-soluble and ethanol-soluble fractions of the obtained extracts is investigated in reaction with diphenilpicrylhydrazyl radical. | en_US |
dc.description.abstract | Изучен качественный и количественный состав растительных экстрактов, полученных в среде субкритической воды; исследована антирадикальная активность водо- и этанольнорастворимых фракций полученных экстрактов в реакции с дифенилпикрилгидразильным радикалом. | en_US |
dc.publisher | ДВНЗ "ДонНТУ" | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімія і хімічна технологія; | - |
dc.subject | флавоноиды | en_US |
dc.subject | антирадикальная активность | en_US |
dc.subject | субкритическая вода | en_US |
dc.subject | фенольные соединения | en_US |
dc.subject | экстракция | en_US |
dc.subject | antiradical activity | en_US |
dc.subject | subcritical water | en_US |
dc.subject | extraction | en_US |
dc.subject | phenolic compounds | en_US |
dc.subject | flavonoids | en_US |
dc.title | АНТИРАДИКАЛЬНАЯ АКТИВНОСТЬ РАСТИТЕЛЬНЫХ ЭКСТРАКТОВ, ПОЛУЧЕННЫХ В СРЕДЕ СУБКРИТИЧЕСКОЙ ВОДЫ | en_US |
dc.title.alternative | ANTIRADICAL ACTIVITY OF THE VEGETABLE EXTRACTS, OBTAINED IN THE MEDIUM OF SUBCRITICAL WATER | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 17(187) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dmitruk.pdf | 172,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.