Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33891
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревко, О.О.-
dc.contributor.authorЩербаков, С.В.-
dc.date.accessioned2023-03-20T09:57:49Z-
dc.date.available2023-03-20T09:57:49Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.citationЧеревко, О.О. Розробка пропозицій щодо вдосконалення системи управління вторинним охолодженням МБЛЗ / О.О. Черевко, С.В. Щербаков // «ТАК»: телекомунікації, автоматика, комп’ютерно-інтегровані технології: зб. доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених, 1-2 грудня 2021 р. – Покровськ: ДВНЗ ДонНТУ, 2021. – С. 148-150.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33891-
dc.description.abstractГоловним фактором, який визначає якість одержуваних на МБЛЗ злитків, є організація режимів вторинного охолодження. Проведено аналіз існуючої системи управління вторинним охолодженням зливків на МБЛЗ і внесені пропозиції щодо її удосконалення. Пропонується включити до складу системи засоби для контролю температури поверхні зливка в зоні вторинного охолодження. Розроблено метод контролю температури поверхні зливка, який ґрунтується на застосуванні пірометрів спектрального відношення.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.subjectМБЛЗuk_UK
dc.subjectвторинне охолодженняuk_UK
dc.subjectавтоматичний контрольuk_UK
dc.subjectтемпература поверхні зливкаuk_UK
dc.subjectcontinuous casting machineuk_UK
dc.subjectsecondary coolinguk_UK
dc.subjectautomatic controluk_UK
dc.subjectingot surface temperatureuk_UK
dc.titleРозробка пропозицій щодо вдосконалення системи управління вторинним охолодженням МБЛЗuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Матеріали VII науково-практичного форума 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cherevko-Shcherbakov-148-150.pdf709,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.