Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3283
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ефимова, И.В. | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-13T19:10:09Z | - |
dc.date.available | 2011-12-13T19:10:09Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2011. - Вип.16(184). - С.84-89. | en_US |
dc.identifier.issn | 2074-6652 | - |
dc.identifier.other | УДК 547.22:541.13:541.8:541.127 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3283 | - |
dc.description | Influence of wide range of concentration of vitamin С (5·10-3 – 3·10-1 mol/l) on the process of has been studied by volumometric method. | en_US |
dc.description.abstract | Газоволюмометрическим методом изучено действие витамина С в количестве 5·10-3 ¾ 3·10-1 моль/л в процессе радикально-цепного окисления кумола. | en_US |
dc.publisher | ДВНЗ "ДонНТУ" | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімія і хімічна технологія; | - |
dc.subject | радикально-цепное окисление | en_US |
dc.subject | ингибитор | en_US |
dc.subject | аскорбиновая кислота | en_US |
dc.subject | radical-chain oxidation | en_US |
dc.subject | antioxidants | en_US |
dc.subject | ascorbic acid | en_US |
dc.title | ИЗУЧЕНИЕ АНТИОКИСДАНТНОЙ И ПРООКСИДАНТНОЙ АКТИВНОСТИ АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ В ПРОЦЕССАХ РАДИКАЛЬНО-ЦЕПНОГО ОКИСЛЕНИЯ КУМОЛА | en_US |
dc.title.alternative | STUDY OF ASCORBIC ACID ANTIOXIDANT AND PROOXIDANT ACTIVITY IN THE PROCESSES OF RADICAL-CHAIN CUMENE OXIDATION | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 16(184) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Efimova.pdf | 211,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.