Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3283
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЕфимова, И.В.-
dc.date.accessioned2011-12-13T19:10:09Z-
dc.date.available2011-12-13T19:10:09Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2011. - Вип.16(184). - С.84-89.en_US
dc.identifier.issn2074-6652-
dc.identifier.otherУДК 547.22:541.13:541.8:541.127-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3283-
dc.descriptionInfluence of wide range of concentration of vitamin С (5·10-3 – 3·10-1 mol/l) on the process of has been studied by volumometric method.en_US
dc.description.abstractГазоволюмометрическим методом изучено действие витамина С в количестве 5·10-3 ¾ 3·10-1 моль/л в процессе радикально-цепного окисления кумола.en_US
dc.publisherДВНЗ "ДонНТУ"en_US
dc.relation.ispartofseriesХімія і хімічна технологія;-
dc.subjectрадикально-цепное окислениеen_US
dc.subjectингибиторen_US
dc.subjectаскорбиновая кислотаen_US
dc.subjectradical-chain oxidationen_US
dc.subjectantioxidantsen_US
dc.subjectascorbic aciden_US
dc.titleИЗУЧЕНИЕ АНТИОКИСДАНТНОЙ И ПРООКСИДАНТНОЙ АКТИВНОСТИ АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ В ПРОЦЕССАХ РАДИКАЛЬНО-ЦЕПНОГО ОКИСЛЕНИЯ КУМОЛАen_US
dc.title.alternativeSTUDY OF ASCORBIC ACID ANTIOXIDANT AND PROOXIDANT ACTIVITY IN THE PROCESSES OF RADICAL-CHAIN CUMENE OXIDATIONen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 16(184)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efimova.pdf211,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.