Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32507
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМірошниченко, Вікторія Валеріївна-
dc.date.accessioned2021-02-26T07:07:19Z-
dc.date.available2021-02-26T07:07:19Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.citationМірошниченко В.В. Формування та реалізація конкурентної стратегії підприємства на міжнародному ринку : випускна кваліфікаційна робота ... магістр : 051 Економіка / Мірошниченко Вікторія Валеріївна. - Покровськ, 2020 - 102 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32507-
dc.description.abstractРобота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел (52 найменування на 6 сторінках) та 3 додатка (на 4 сторінках). Загальний обсяг кваліфікаційної роботи становить 102 сторінки, основний зміст викладено на 98 сторінках. Робота містить 23 таблиці і 16 рисунків. Об’єктом дослідження є конкурентоспроможність ПрАТ «Глини Донбасу». Предметом дослідження є сукупність теоретичних, науково-методичних положень і практичних рекомендацій щодо моделювання, проектування та реалізації конкурентних стратегій.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectміжнародний ринокuk_UK
dc.subjectглобалізаціяuk_UK
dc.subjectстратегіяuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectпідприємствоuk_UK
dc.subjectадаптаціяuk_UK
dc.subjectмоделюванняuk_UK
dc.subjectреалізаціяuk_UK
dc.subjectформуванняuk_UK
dc.subjectвпливuk_UK
dc.subjectнаслідкиuk_UK
dc.subjectчинникиuk_UK
dc.subjectрезультатuk_UK
dc.subjectстан ринкуuk_UK
dc.subjectметоди стратегійuk_UK
dc.subjectформуванняuk_UK
dc.subjectудосконаленняuk_UK
dc.titleФормування та реалізація конкурентної стратегії підприємства на міжнародному ринкуuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020_М_МірошниченкоВ.В_Мем-19.PDF2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.