Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31378
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДерев’янченко, Олена Володимирівна-
dc.date.accessioned2020-01-08T10:58:41Z-
dc.date.available2020-01-08T10:58:41Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.citationДерев'янченко О.В. Удосконалювання стимулювання праці у виробничо- підприємницькій діяльності / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2019.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31378-
dc.description.abstractУ випускній кваліфікаційній роботі досліджено сучасні методи стимулювання праці, встановлено особливості систем преміювання, обгрунтовано значення стимулювання для підвищення ефективності праці. Визначено важливість інформаційно-аналітичного забезпечення для удосконалення стимулювання праці, проаналізовано склад і структуру персоналу, витрати на оплату і стимулювання праці, проведено факторний аналіз трудових показників. Запропоновано методику стимулювання на основі оцінки результативності праці персоналу, обгрунтовано напрями удосконалення матеріального стимулювання, оцінено можливості застосування грейдингу для розвитку систем стимулювання праці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка підприємства;-
dc.subjectПРАЦЯuk_UK
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬuk_UK
dc.subjectСТИМУЛЮВАННЯuk_UK
dc.subjectВИРОБНИЧО- ПІДПРИЄМНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬuk_UK
dc.subjectПРЕМІЮВАННЯuk_UK
dc.subjectАНАЛІЗuk_UK
dc.subjectПЕРСОНАЛuk_UK
dc.titleУдосконалювання стимулювання праці у виробничо-підприємницькій діяльностіuk_UK
dc.title.alternativeImproving labor incentives in production and business activitiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Деревянченко О..pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.