Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, Роман Олександрович-
dc.date.accessioned2019-06-27T09:05:56Z-
dc.date.available2019-06-27T09:05:56Z-
dc.date.issued2019-06-
dc.identifier.citationРуденко, Р.О. Розробка електронного пристрою контролю рівня цукрового сиропу в котлі під час виготовлення карамелі: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.050802 «Електронні пристрої та системи» спеціальності «Електронні системи»/ Р.О. Руденко. – Покровськ; ДВНЗ «ДонНТУ», 2019. - 62 с..uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30565-
dc.description.abstractВиконаний огляд методів і засобів вимірювання рівня: аналіз технологічного процесу під час приготування цукрового сиропу й обґрунтування параметрів вимірювального контролю. Для карамельного сиропу висота ємності складає 3 м, тому її діапазон вимірювання під час заповнення карамельною масою становить від 0 до 3 м. Величина абсолютної похибки вимірювання висоти не повинна перевищувати ±0,1 м. Значення приведеної похибки вимірювання не більш ±3,3 %. Вимірювання висоти під час заповнення ємності необхідно виконати непрямим методом під час вимірювання тиску на дні ємності. Електронний пристрій, що розробляється, планується виконати у вигляді двох блоків: у виносному блоці розташовані канали вимірювання тиску та температури цукрового сиропу; базовий блок містить контролер для розрахунку рівня цукрового сиропу, а також пристрій відображення інформації та джерело живлення. З’єднання виносного з базовим блоком здійснюється кабелем, за яким до виносного блоку надходить напруга живлення, а з виносного до базового – вимірювальна інформація. Для підвищення якості передачі інформації та зниження впливу довжини кабелю застосовується передача інформації у вигляді уніфікованого сигналу постійного струму в діапазоні від 4 до 20 мА.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesЕлектронні пристрої та системи;-
dc.subjectвимірюванняuk_UK
dc.subjectрівеньuk_UK
dc.subjectцукровий сиропuk_UK
dc.subjectтемператураuk_UK
dc.subjectтискuk_UK
dc.subjectпохибкаuk_UK
dc.subjectвимірюваний каналuk_UK
dc.subjectпристрійuk_UK
dc.titleРозробка електронного пристрою контролю рівня цукрового сиропу в котлі під час виготовлення карамеліuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" КІТА

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_Б_ЕлС15_Руденко_РО.pdf667,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.