Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30565
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руденко, Роман Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-27T09:05:56Z | - |
dc.date.available | 2019-06-27T09:05:56Z | - |
dc.date.issued | 2019-06 | - |
dc.identifier.citation | Руденко, Р.О. Розробка електронного пристрою контролю рівня цукрового сиропу в котлі під час виготовлення карамелі: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.050802 «Електронні пристрої та системи» спеціальності «Електронні системи»/ Р.О. Руденко. – Покровськ; ДВНЗ «ДонНТУ», 2019. - 62 с.. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30565 | - |
dc.description.abstract | Виконаний огляд методів і засобів вимірювання рівня: аналіз технологічного процесу під час приготування цукрового сиропу й обґрунтування параметрів вимірювального контролю. Для карамельного сиропу висота ємності складає 3 м, тому її діапазон вимірювання під час заповнення карамельною масою становить від 0 до 3 м. Величина абсолютної похибки вимірювання висоти не повинна перевищувати ±0,1 м. Значення приведеної похибки вимірювання не більш ±3,3 %. Вимірювання висоти під час заповнення ємності необхідно виконати непрямим методом під час вимірювання тиску на дні ємності. Електронний пристрій, що розробляється, планується виконати у вигляді двох блоків: у виносному блоці розташовані канали вимірювання тиску та температури цукрового сиропу; базовий блок містить контролер для розрахунку рівня цукрового сиропу, а також пристрій відображення інформації та джерело живлення. З’єднання виносного з базовим блоком здійснюється кабелем, за яким до виносного блоку надходить напруга живлення, а з виносного до базового – вимірювальна інформація. Для підвищення якості передачі інформації та зниження впливу довжини кабелю застосовується передача інформації у вигляді уніфікованого сигналу постійного струму в діапазоні від 4 до 20 мА. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ: ДонНТУ | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | Електронні пристрої та системи; | - |
dc.subject | вимірювання | uk_UK |
dc.subject | рівень | uk_UK |
dc.subject | цукровий сироп | uk_UK |
dc.subject | температура | uk_UK |
dc.subject | тиск | uk_UK |
dc.subject | похибка | uk_UK |
dc.subject | вимірюваний канал | uk_UK |
dc.subject | пристрій | uk_UK |
dc.title | Розробка електронного пристрою контролю рівня цукрового сиропу в котлі під час виготовлення карамелі | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Бакалавр" КІТА |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2019_Б_ЕлС15_Руденко_РО.pdf | 667,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.