Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30273
Назва: дослідження параметрів втДосоринного охолодження заготовки в МБЛЗ з метою підвищення її якості
Інші назви: Investigation of secondary cooling parameters workpieces in CBA to improve its quality
Автори: Полігенько, Владислав Олександрович
Ключові слова: сталь
моделювання
Дата публікації: чер-2018
Видавництво: Покровськ: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Полігенько В.О.Дослідження параметрів втДосоринного охолодження заготовки в МБЛЗ з метою підвищення її якості:Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 132 «Матеріалознавство» (спеціалізація «прикладне матеріалознавство та машинобудування»)/В.О.Полігенько - Покровськ: ДВНЗ ДонНТУ, 2018.-107с.
Серія/номер: прикладне матеріалознавство та машинобудування;
Короткий огляд (реферат): Отримано наукові і технічні рішення в області покращення якості заготовок, що розливаються на високошвидкісних сортових МБЛЗ, і підвищення стійкості внутрішньої поверхні кристалізаторів. Покращення якості заготовок досягається за рахунок зменшення нерівномірності твердіння біля радіальних граней заготовки, зниження термічних напруг у кірці заготовки, що формується, і розширення вісьової зони рівновісних кристалів. Підвищення стійкості кристалізаторів високошвидкісних МБЛЗ досягається за рахунок коригування робочого діапазону швидкості розливання і керування рівнем металу в кристалізаторі при використанні одного внутрішнього профілю для розливання сталей усього марочного сортаменту й у результаті використання кристалізаторів із внутрішнім профілем, що відповідає усадці заготовок із конкретних груп марок сталі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30273
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Полигенько.pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.