Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30273
Назва: | дослідження параметрів втДосоринного охолодження заготовки в МБЛЗ з метою підвищення її якості |
Інші назви: | Investigation of secondary cooling parameters workpieces in CBA to improve its quality |
Автори: | Полігенько, Владислав Олександрович |
Ключові слова: | сталь моделювання |
Дата публікації: | чер-2018 |
Видавництво: | Покровськ: ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Полігенько В.О.Дослідження параметрів втДосоринного охолодження заготовки в МБЛЗ з метою підвищення її якості:Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 132 «Матеріалознавство» (спеціалізація «прикладне матеріалознавство та машинобудування»)/В.О.Полігенько - Покровськ: ДВНЗ ДонНТУ, 2018.-107с. |
Серія/номер: | прикладне матеріалознавство та машинобудування; |
Короткий огляд (реферат): | Отримано наукові і технічні рішення в області покращення якості заготовок, що розливаються на високошвидкісних сортових МБЛЗ, і підвищення стійкості внутрішньої поверхні кристалізаторів. Покращення якості заготовок досягається за рахунок зменшення нерівномірності твердіння біля радіальних граней заготовки, зниження термічних напруг у кірці заготовки, що формується, і розширення вісьової зони рівновісних кристалів. Підвищення стійкості кристалізаторів високошвидкісних МБЛЗ досягається за рахунок коригування робочого діапазону швидкості розливання і керування рівнем металу в кристалізаторі при використанні одного внутрішнього профілю для розливання сталей усього марочного сортаменту й у результаті використання кристалізаторів із внутрішнім профілем, що відповідає усадці заготовок із конкретних груп марок сталі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30273 |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Магістр" МЕХТ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Полигенько.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.