Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29642
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПата, Юлія Олександрівна-
dc.date.accessioned2019-02-04T11:55:00Z-
dc.date.available2019-02-04T11:55:00Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationПата Ю.О. Формування системи управління персоналом підпрємства / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2018.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29642-
dc.description.abstractВ роботі проведено аналіз сучасних підходів до формування системи управління персоналом підприємства, проаналізовано існуючі форми, методи та особливості формування системи управління персоналом на підприємствах. На підставі аналізу використання персоналу вугледобувного підприємства та існуючих методів формування системи управління запропоновано формування складових системи управління персоналом. В якості рекомендацій щодо удосконалення системи управління персоналом підприємства запропоновано впровадження грейдингової системи оплати праці, удосконалення системи розвитку персоналу підприємства шляхом впровадження коучингу та впровадження інноваційних методів набору персоналу підприємства як складової системи його розвитку.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ, ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesУправління персоналом і економіка праці;-
dc.subjectсистема управління персоналом, відбір персоналу, адаптація, оцінка персоналу, розвиток персоналу, стимулювання персоналу, грейд, коучингuk_UK
dc.titleФормування системи управління персоналом підпрємстваuk_UK
dc.title.alternativeFormation of the personnel management systemuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пата Ю.О.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.