Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2190
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, В. Д. | - |
dc.contributor.author | Щебетовская, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Самойлова, Е. Э. | - |
dc.contributor.author | Фролова, С. А. | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-17T07:55:27Z | - |
dc.date.available | 2011-11-17T07:55:27Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: "Хімія і хімічна технологія". Випуск 137 - Донецьк: ДонНТУ, 2008. - С. 47 - 52 | en_US |
dc.identifier.other | 543.226:66.043.3 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2190 | - |
dc.description.abstract | Методами термогравиметрического анализа, дифференциальной сканирующей калориметрии и циклического термического анализа проведен всесторонний анализ тепловых эффектов, характеризующих различные переходы, происходящие в ацетате натрия: плавление и кристаллизацию исходного водного ацетата натрия, его превращения в безводное состояние, а также плавление и кристаллизацию безводного ацетата натрия. Установлены температуры и энтальпии этих превращений в условиях непрерывного нагревания одних и тех же образцов. Выявлены условия кристаллизации водного и безводного ацетата натрия. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімія та хімічні технології;7 | - |
dc.title | Анализ тепловых эффектов различных превращений в процессе непрерывного нагревания и охлаждения от водного до безводного ацетата натрия | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 137 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Анализ тепловых эффектов различных превращений в процессе непрерывного нагревания и охлаждения от водного до безводного ацетата натрия.pdf | 259,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.