Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21704
Назва: Формування оптимальної структури капіталу на основі збільшення обсягів банківського кредитування
Інші назви: Формирование оптимальной структуры капитала на основании увеличения объемов банковского кредитования
Автори: Гурнак, О.В.
Гурнак, А.В.
Ключові слова: фінанси підприємства
finances of enterprise
структура капіталу
capital structure
модель часткових пристосувань
model of partial adaptations
банківське кредитування
bank lending
Дата публікації: 2003
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 65. – Донецьк, ДонНТУ, 2003.
Короткий огляд (реферат): Формування структури капіталу є однією з найбільш складних проблем сучасної теорії фінансів підприємства. В даній роботі для дослідження структури капіталу використовувалася модель часткових пристосувань. Побудована модель дозволяє визначити оптимальну структуру капіталу промислового підприємства. Формування оптимальної програми залучення додаткового капіталу у вигляді банківських позичок проводиться за допомогою оптимізаційної моделі динамічного програмування.
Опис: Formation of the structure of capital is one of the most complicated problems of the modern theory of Finance of the enterprise. In this work to study the structure of capital model was used for partial devices. The model allows to determine the optimal structure of the enterprise's capital. Formation of optimal program of attraction of additional capital in the form of Bank loans is performed with the help of an optimization model of dynamic programming.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21704
Розташовується у зібраннях:Випуск 65

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
96-102.pdf4,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 96-102.pdf49,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.