Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2118
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебедев, К.А. | - |
dc.contributor.author | Приседский, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-15T10:45:33Z | - |
dc.date.available | 2011-11-15T10:45:33Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: "Хімія і хімічна технологія". Випуск 119 - Донецьк: ТОВ "Лебідь", 2007. - С. 61 - 69 | en_US |
dc.identifier.other | 546.561’562: 542.943-16 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2118 | - |
dc.description.abstract | Используя методы оптической и сканирующей электронной микроскопии, исследовано строение диффузионной реакционной зоны, образующейся при высокотемпературном (700-800о С) окислении меди на воздухе. Подтвержден значительно более сложный, фрагментированный характер строения реакционной зоны по сравнению с широко принятой двухслойной моделью. Доказано наличие на внешней стороне слоя оксидных фаз рыхлого тонкого слоя СuO, образованного в результате рекристаллизации нитевидных кристаллов (усов) CuO. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ТОВ "Лебідь | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімія та хімічні технології;8 | - |
dc.subject | электронная микроскопия | - |
dc.subject | реакционная зона | - |
dc.subject | окисление меди | - |
dc.subject | воздух | - |
dc.subject | двухслойная модель | - |
dc.subject | рекристаллизация | - |
dc.title | Изучения продуктов окисления меди методами оптической и сканирующей электронной микроскопии | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 119 Наукові статті кафедри загальної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Изучения продуктов окисления меди методами оптической и сканирующей электронной микроскопии.pdf | 614,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.