Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2011
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Комаров, В.П. | - |
dc.contributor.author | Прилипко, Ю.С. | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-11T12:55:44Z | - |
dc.date.available | 2011-11-11T12:55:44Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: "Хімія і хімічна технологія". Випуск 95 - Донецьк: ТОВ "Лебідь", 2005. - С. 64 - 68 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2011 | - |
dc.description.abstract | Отработана методика определения влияния активности порошков ZrO2 на процесс спекания. Показано, что парциальная молярная свободная энергия кислорода (2 o G D) является критерием эффективности спекания ZrO2 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ТОВ "Лебідь | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімія та хімічні технології;10 | - |
dc.title | Применение метода ЭДС к изучению активности диоксида циркония | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 95, 2005 Наукові статті кафедри прикладної екології та охорони навколишнього середовища |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы от H_95-10.pdf | 296,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.