Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2011
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКомаров, В.П.-
dc.contributor.authorПрилипко, Ю.С.-
dc.date.accessioned2011-11-11T12:55:44Z-
dc.date.available2011-11-11T12:55:44Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: "Хімія і хімічна технологія". Випуск 95 - Донецьк: ТОВ "Лебідь", 2005. - С. 64 - 68en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2011-
dc.description.abstractОтработана методика определения влияния активности порошков ZrO2 на процесс спекания. Показано, что парциальная молярная свободная энергия кислорода (2 o G D) является критерием эффективности спекания ZrO2en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherТОВ "Лебідьen_US
dc.relation.ispartofseriesХімія та хімічні технології;10-
dc.titleПрименение метода ЭДС к изучению активности диоксида цирконияen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 95, 2005
Наукові статті кафедри прикладної екології та охорони навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы от H_95-10.pdf296,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.