Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІвченко, Т.Г.-
dc.date.accessioned2013-05-18T16:04:42Z-
dc.date.available2013-05-18T16:04:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПрогресивні технології і системи машинобудування, Вип. 1, 2 (45), 2013en_US
dc.identifier.otherУДК 621.9: 658.5-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19993-
dc.descriptionWith the use of the linear programming method the optimization of the cutting regimes at the finish and draft turning on the maximum productivity criterion taking into account the action of technological cutting fluid (CF) are executed. Analytical dependences of optimum cutting feed and speed from the parameters of finish turning process providing the quantitative estimation of possibilities of the cutting regimes increase due to application of CF are seten_US
dc.description.abstractЗ використанням методу лінійного програмування виконана оптимізація режимів різання чистового та чорнового точіння за критерієм максимальної продуктивності з урахуванням дії мастильно-охолоджуючих технологічних середовищ (МОТС). Встановлені аналітичні залежності оптимальних значень подачі і швидкості різання від параметрів процесу точіння, які забезпечують кількісну оцінку можливостей підвищення режимів різання та продуктивності обробки за рахунок застосування МОТСen_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectточінняen_US
dc.subjectмастильно-охолоджуюче середовищеen_US
dc.subjectшорсткістьen_US
dc.subjectturningen_US
dc.subjectcutting fluiden_US
dc.subjectroughnessen_US
dc.titleПідвищення продуктивності точіння з використанням мастильно-охолоджуючих технологічних середовищen_US
dc.title.alternativeIncrease of the turning productivity with the use technological cutting fluiden_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, 2 (45). 2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivchenko_TG.pdf164,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.