Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19983
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогуславський, В.А.-
dc.contributor.authorІвченко, Т.Г.-
dc.contributor.authorПольченко, В.В.-
dc.contributor.authorКороль, К.О.-
dc.date.accessioned2013-05-18T15:12:26Z-
dc.date.available2013-05-18T15:12:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПрогресивні технології і системи машинобудування, Вип. 1, 2 (45), 2013en_US
dc.identifier.otherУДК 621.9:658.5-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19983-
dc.descriptionAnalyze of thermal streams and cutting temperatures at rough and finish turning stainless materials is executed and the necessity of the use of technological cutting fluid is grounded (TCF). Factors of heat emission for the different terms of application of ТСF are certain and efficiency of their use on the criterion of decline of cutting temperature is groundeden_US
dc.description.abstractВиконаний аналіз теплових потоків та температур різання під час чорнового й чистового точіння нержавіючих сталей та обґрунтована необхідність використання мастильно-охолоджуючих технологічних середовищ (МОТС). Визначені коефіцієнти тепловіддачі для різних умов застосування МОТС та обґрунтована ефективність їх використання за критерієм зниження температури різання.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectточінняen_US
dc.subjectтепловий потікen_US
dc.subjectмастильно-охолоджуюче середовищеen_US
dc.subjectturningen_US
dc.subjectthermal streamen_US
dc.subjectcutting fluiden_US
dc.titleОцінка ефективності зниження температури різання під час обробки нержавіючих сталей з використанням мастильно-охолоджуючих технологічних середовищen_US
dc.title.alternativeEstimation of efficiency of cutting temperature decline at turning stainless materials with the use of technological cutting fluiden_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, 2 (45). 2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boguslavskiy,Ivchenko,Poltchenko,Korol.pdf154,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.