Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16851
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСапиро, В.С.-
dc.contributor.authorСафонов, В.М.-
dc.contributor.authorТимошенко, С.Н.-
dc.contributor.authorПриходько, В.В.-
dc.contributor.authorSapiro, V.S.-
dc.contributor.authorSafonov, V.M.-
dc.contributor.authorTimoshenko, S.N.-
dc.contributor.authorPrikhodko, V.V.-
dc.date.accessioned2012-12-28T11:39:54Z-
dc.date.available2012-12-28T11:39:54Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: металургія. Випуск 8 - Донецьк, ДонНТУ, 1999en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16851-
dc.descriptionA new process of teeming of unkilled steel on the base of stirring by carbon monoxide is developed and widely tested in industry. Method provides an improvement of steel ingot surface and internal structure quality.-
dc.description.abstractРазработан и прошел промышленную проверку новый метод разливки кипящей стали, основанный на использовании углеродистого интенсификатора кипения. Метод обеспечивает улучшение качества поверхности и внутренней структуры слитка.en_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.subjectкачество сталиen_US
dc.subjectsteel qualityen_US
dc.subjectуглеродистый интенсификаторen_US
dc.subjectcarbonaceous intensifieren_US
dc.subjectкипящая стальen_US
dc.subjectrimming steelen_US
dc.subjectизложницаen_US
dc.subjectiron moulden_US
dc.titleКачество кипящей стали, разлитой в изложницы с углеродистым интенсификатором кипенияen_US
dc.title.alternativeImprovement of unkilled steel quality in process of teeming with carbonic boiling intensifier.-
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 8

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112-116.pdf3,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.