Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаняк, Н.А.-
dc.contributor.authorManyak, N.A.-
dc.date.accessioned2012-12-28T11:21:51Z-
dc.date.available2012-12-28T11:21:51Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: металургія. Випуск 8 - Донецьк, ДонНТУ, 1999en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16849-
dc.descriptionIt was established that boron micro-additions (0,002-0,004%) lead to the chemical microinhomoge neity, grain boundary purification and increasing of low-alloyed steel hot plasticity. During the rolling process the structure with distribution of more homogeneous stress fiield is formed and at the expense of it the destruction energy of hot-rolled method is increased.en_US
dc.description.abstractУстановлено, что микродобавки бора (0,002-0,004%) приводят к снижению химической микронеоднородности, очищению границ зерен и повышению горячей пластичности низколегированной стали. В процессе прокатки формируется структура с более однородным распределением полей напряжений, за счет чего энергия разрушения горячекатаного металла увеличивается.en_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.subjectнизколегированная стальen_US
dc.subjectlow-alloyed steelen_US
dc.subjectгорячекатаная стальen_US
dc.subjecthot-rolled steelen_US
dc.subjectгорячая пластичностьen_US
dc.subjecthot plasticityen_US
dc.subjectпрокаткаen_US
dc.subjectrollingen_US
dc.titleО влиянии бора на структуру и свойства горячекатаной низколегированной сталиen_US
dc.title.alternativeAbout boron influence on structure and propetries of hot-molled low-alloyed steelen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 8

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
150-154.pdf3,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 150_154.PDF46,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.