Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16499
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богуславский, В.А. | - |
dc.contributor.author | Ивченко, Т.Г. | - |
dc.contributor.author | Зантур, С. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-11T07:13:27Z | - |
dc.date.available | 2012-12-11T07:13:27Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: машинообладнання. Випуск 7 Донецьк, ДонНТУ, 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16499 | - |
dc.description | Продотавлова методика расчета температуры ретання при точения труднообрабатываемых материалов с использованием ра:глк<шых смаючио-охлаждяющих технологических сред. Установлены характер и степень их влияния н« температуру роанния. а также на оптимальные режимы резания, обеспечивающие максима,тмгук> производи гезгьностъ обработки. Выполнена оценка ^фиктивности применения емязочно-охлаждакшшм тежиояоиивских сред на основании коэффициента повышения производи юльностн обработки | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | - |
dc.subject | производительность | en_US |
dc.subject | performance | en_US |
dc.subject | смазочно-охлаждающие жидкости | en_US |
dc.subject | metalworking fluids | en_US |
dc.subject | температура | en_US |
dc.subject | temperature | en_US |
dc.subject | оптимизация | en_US |
dc.subject | optimization | en_US |
dc.title | Дослідження процесів механічного оброблення матеріалів та розробка прогресивних способів їх реалізації | en_US |
dc.title.alternative | Повышение производительности обработки труднообрабатываемых материалов с применением смахочно-охлаждаемых технологических сред | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 7(166) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9-16.pdf | 5,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.