Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16316
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.contributor.authorTarasyuk, V.P.-
dc.date.accessioned2012-11-29T07:14:59Z-
dc.date.available2012-11-29T07:14:59Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 88 — Донецьк: ДонНТУ, 2005en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16316-
dc.descriptionPre-conditions of creation of the automated control system by pastry technological lines are considered in the article. The structure of issue of products on pastry technological lines is analysed. Application of dekompozition approach for construction of the multilevel hierarchical control system is offereden_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectсистема управленияen_US
dc.subjectпроцесс приготовленияen_US
dc.subjectпралиновые массыen_US
dc.subjectcontrol systemen_US
dc.subjecttechnological linesen_US
dc.subjectissue of productsen_US
dc.titleАВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИМ ПРОЦЕССОМ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОКen_US
dc.title.alternativeAutomated technological process control system of preparation ofpralynovykh the masses on the basis of expert estimationsen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 88

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
56-62.pdf5,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.