Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16316
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасюк, В.П. | - |
dc.contributor.author | Tarasyuk, V.P. | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-29T07:14:59Z | - |
dc.date.available | 2012-11-29T07:14:59Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 88 — Донецьк: ДонНТУ, 2005 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16316 | - |
dc.description | Pre-conditions of creation of the automated control system by pastry technological lines are considered in the article. The structure of issue of products on pastry technological lines is analysed. Application of dekompozition approach for construction of the multilevel hierarchical control system is offered | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | система управления | en_US |
dc.subject | процесс приготовления | en_US |
dc.subject | пралиновые массы | en_US |
dc.subject | control system | en_US |
dc.subject | technological lines | en_US |
dc.subject | issue of products | en_US |
dc.title | АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИМ ПРОЦЕССОМ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК | en_US |
dc.title.alternative | Automated technological process control system of preparation ofpralynovykh the masses on the basis of expert estimations | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 88 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
56-62.pdf | 5,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.