Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15943
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorS.K. Ahmed Kamal-
dc.contributor.authorJugal Krishna Das-
dc.contributor.authorMd. Nasim Akhtar-
dc.date.accessioned2012-11-13T07:23:10Z-
dc.date.available2012-11-13T07:23:10Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 90 — Донецьк: ДонНТУ, 2005en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15943-
dc.descriptionFor control of any system it is needed to consider different situations at which the controlling mechanism works. A situation is formed and defined on the set of probable states of the object to be controlled and on the set of probable interactions of the object with its environment in the outer world. The first segment of the situation consists of the accurate information. However, internal and the external characteristics of the object remain mostly as inaccurate information. Therefore, in the proposed controlling system based on the Hybrid Expert System (HES), in the first level we will consider the existence or absence of the object or change of the environment of the object and in the second level of the HES we consider the internal and external characteristics of the object i.e. parameters of the object itself. Since the object always exists with all its inherent characteristics i.e. parameters, in the process of defining the parameters, all the rules relating the object with its environment do not change substantially.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectCONTROL SYSTEMen_US
dc.subjectcontrolling mechanism worksen_US
dc.subjectobject remainen_US
dc.subjectparameters of the objecten_US
dc.titleCONTROL SYSTEM BASED ON THE HYBRID EXPERT SYSTEM COMBINING THE PRODUCTION RULES AND LINGUISTIC VARIABLESen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 90

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62-67.pdf4,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.