Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15677
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоренев, В.Д.-
dc.contributor.authorБей, С.В.-
dc.contributor.authorКоrеnеv, V.D.-
dc.contributor.authorBiei, S.V.-
dc.contributor.authorКоренєв, В.Д.-
dc.contributor.authorБєй, С.В.-
dc.date.accessioned2012-10-22T09:53:16Z-
dc.date.available2012-10-22T09:53:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Обчислювальна техніка та автоматизація. Випуск 23 (201). - Донецьк, ДонНТУ, 2012. С - 165-169en_US
dc.identifier.issn2075-4272-
dc.identifier.otherУДК 53.088.3: 664.15-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15677-
dc.descriptionThe analysis of structure is carried out and estimated ratio of the components of measurement error of indirect measurement of the concentration of caramel syrup.en_US
dc.description.abstractВыполнен анализ структуры и оценено соотношение составляющих погрешности косвенного определения концентрации карамельного сиропа по результатам измерения его температуры и плотности гидростатическим методом. Показано, что для обеспечения требуемой точности в системе контроля параметров сиропа следует использовать измеритель концентрации на основе гидростатического плотномера с компенсацией постоянного уровня.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.relation.ispartofseriesОбчислювальна техніка та автоматизація;23(201)-
dc.subjectсироп сахарныйen_US
dc.subjectплотностьen_US
dc.subjectконцентрацияen_US
dc.subjectтемператураen_US
dc.subjectточностьen_US
dc.subjectметод гидростатическийen_US
dc.subjectплотномерen_US
dc.subjectпогрешностьen_US
dc.subjectsugar syrupen_US
dc.subjectdensityen_US
dc.subjectconcentrationen_US
dc.subjecttemperatureen_US
dc.subjectprecisionen_US
dc.subjecthydrostatical methoden_US
dc.subjectdevice of density measuringen_US
dc.subjecterroren_US
dc.subjectсироп цукровийen_US
dc.subjectщільністьen_US
dc.subjectконцентраціяen_US
dc.subjectтемператураen_US
dc.subjectточністьen_US
dc.subjectметод гідростатичнийen_US
dc.subjectвимірювач густотиen_US
dc.subjectпохибкаen_US
dc.titleПовышение точности гидростатического измерителя плотности карамельного сиропаen_US
dc.title.alternativeIncrease of precision of hydrostatical measuring device of density of caramel syrupen_US
dc.title.alternativeПідвищення точності гідростатичного вимірювача щільності карамелевого сиропуen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 23 (201)
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3_5_Korenev_Bey.pdf253,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.