Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15677
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коренев, В.Д. | - |
dc.contributor.author | Бей, С.В. | - |
dc.contributor.author | Коrеnеv, V.D. | - |
dc.contributor.author | Biei, S.V. | - |
dc.contributor.author | Коренєв, В.Д. | - |
dc.contributor.author | Бєй, С.В. | - |
dc.date.accessioned | 2012-10-22T09:53:16Z | - |
dc.date.available | 2012-10-22T09:53:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Обчислювальна техніка та автоматизація. Випуск 23 (201). - Донецьк, ДонНТУ, 2012. С - 165-169 | en_US |
dc.identifier.issn | 2075-4272 | - |
dc.identifier.other | УДК 53.088.3: 664.15 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15677 | - |
dc.description | The analysis of structure is carried out and estimated ratio of the components of measurement error of indirect measurement of the concentration of caramel syrup. | en_US |
dc.description.abstract | Выполнен анализ структуры и оценено соотношение составляющих погрешности косвенного определения концентрации карамельного сиропа по результатам измерения его температуры и плотности гидростатическим методом. Показано, что для обеспечения требуемой точности в системе контроля параметров сиропа следует использовать измеритель концентрации на основе гидростатического плотномера с компенсацией постоянного уровня. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Обчислювальна техніка та автоматизація;23(201) | - |
dc.subject | сироп сахарный | en_US |
dc.subject | плотность | en_US |
dc.subject | концентрация | en_US |
dc.subject | температура | en_US |
dc.subject | точность | en_US |
dc.subject | метод гидростатический | en_US |
dc.subject | плотномер | en_US |
dc.subject | погрешность | en_US |
dc.subject | sugar syrup | en_US |
dc.subject | density | en_US |
dc.subject | concentration | en_US |
dc.subject | temperature | en_US |
dc.subject | precision | en_US |
dc.subject | hydrostatical method | en_US |
dc.subject | device of density measuring | en_US |
dc.subject | error | en_US |
dc.subject | сироп цукровий | en_US |
dc.subject | щільність | en_US |
dc.subject | концентрація | en_US |
dc.subject | температура | en_US |
dc.subject | точність | en_US |
dc.subject | метод гідростатичний | en_US |
dc.subject | вимірювач густоти | en_US |
dc.subject | похибка | en_US |
dc.title | Повышение точности гидростатического измерителя плотности карамельного сиропа | en_US |
dc.title.alternative | Increase of precision of hydrostatical measuring device of density of caramel syrup | en_US |
dc.title.alternative | Підвищення точності гідростатичного вимірювача щільності карамелевого сиропу | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 23 (201) Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3_5_Korenev_Bey.pdf | 253,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.