Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14999
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузнецова, О.Н.-
dc.contributor.authorKusnetsova, O.N.-
dc.date.accessioned2012-09-25T10:15:14Z-
dc.date.available2012-09-25T10:15:14Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14999-
dc.descriptionThe mathematical model of spatial distribution of a non-stationary temperature field of caramel of weight for definition middlevolumy of temperature of candy is developed during its cooling. The dependence between middlevolumy in temperature of caramel of weight and indications of the gauge of temperature in the chosen point of measurement is established. The information-measuring system and hardware for definition of temperature of caramel of weight is developed during its cooling.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectmathematical modelen_US
dc.subjectnon-stationary temperatureen_US
dc.subjecttemperature fielden_US
dc.subjectcaramel of weighten_US
dc.subjectматематическая модельen_US
dc.subjectкарамельная массаen_US
dc.subjectтемператураen_US
dc.subjectтехнологические процессыen_US
dc.titleМАТЕМАТИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ И СРЕДСТВА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ТЕМПЕРАТУРЫ КАРАМЕЛЬНОЙ МАССЫ В ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ПРОЦЕССАХ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВАen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
364-369.pdf3,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.