Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смирнов, А.Н. | - |
dc.contributor.author | Штепан, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Еронько, С.П. | - |
dc.contributor.author | Цупрун, А.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2012-09-04T07:19:04Z | - |
dc.date.available | 2012-09-04T07:19:04Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: металургія. Випуск 73 - Донецьк, ДонНТУ, 2004 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14718 | - |
dc.description | In a survey the most important aspects of formation for billet continuous casting are presented. The main focus is on selection parameters of motion liquid steel in the mold. On the physical model the influence of position steel jet in liquid bass had been determine | en_US |
dc.description.abstract | Рассмотрены наиболее важные аспекты, влияющие на формирование сортовой непрерывнолитой заготовки. Особое внимание уделено на идентификацию наиболее важных параметров, определяющих движение стали в кристаллизаторе. На физической модели изучено влияние характера распространения струи в кристаллизаторе и определены наиболее важные параметры. | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.subject | кристаллизатор | en_US |
dc.subject | непрерывнолитая заготовка | en_US |
dc.subject | параметр | en_US |
dc.subject | liquid steel | en_US |
dc.subject | parameter | en_US |
dc.subject | billet continuous | en_US |
dc.title | Влияние условий разливки на характер затвердевания непрерывнолитой сортовой заготовки | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 73 Статті Єронько С.П. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
47-52.pdf | 4,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.