Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14714
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрошевский, С. Л.-
dc.contributor.authorНикишин, С.Ю.-
dc.contributor.authorФещенко, С.А.-
dc.contributor.authorКузнецов, А.М.-
dc.contributor.authorКузин, А.В.-
dc.date.accessioned2012-09-04T06:14:11Z-
dc.date.available2012-09-04T06:14:11Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: металургія. Випуск 73 - Донецьк, ДонНТУ, 2004en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14714-
dc.descriptionThe resources of quality increasing of combine blast using was studied fof blast - furnaces of OSC "DMP", OSC "EMP", "LMP Svobodniy Sokol". In all cases the decreasing of slag basisity to optimal level was used as main compensative measure. All of plants have sufficient possibilities for it.en_US
dc.description.abstractИзучены возможности качественного повышения эффективности применения комбинированного дутья для доменных печей ОАО "Донецкий металлургический завод", ОАО "ЕМЗ", ОАО "ЛМЗ Свободный Сокол". В качестве компенсирующих использованы мероприятия, как правило, освоенные в промышленном масштабе, по которым на предприятиях имеются значительные резервы. Во всех вариантах в качестве основного компенсирующего мероприятия использовано снижение основности шлака до уровня, оптимального по технологииen_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.subjectОАО "Донецкий металлургический завод"en_US
dc.subjectОАО "ЕМЗ"en_US
dc.subjectОАО "ЛМЗ Свободный Сокол"en_US
dc.subjectдоменная печьen_US
dc.subjectOSC "DMP"en_US
dc.subjectOSC "EMP"en_US
dc.subject"LMP Svobodniy Sokol"en_US
dc.subjectcombine blasten_US
dc.titleОптимизация химического состава шлака - один из важнейших компонентов современного технического уровня доменной технологииen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 73

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26-32.pdf4,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.