Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14630
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штепан, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Шабловский, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2012-08-21T09:48:20Z | - |
dc.date.available | 2012-08-21T09:48:20Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Металургія, 2011. Випуск 13 (194) | en_US |
dc.identifier.other | УДК 621.74.047:669.046.58 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14630 | - |
dc.description | The analysis of the peculiarities of casting of steel billets under the SCO. Held comparative analysis of casting using the SCO to chemical and блюмовых Caster. It is shown that the SCO for the casting of steel billets are different from the SCO for блюмовой workpiece higher speed of melting | en_US |
dc.description.abstract | Проведен анализ особенностей отливки сортовой заготовки под ШОС. Проведен сравнительный анализ разливки с использованием ШОС для сортовых и блюмовых МНЛЗ. Показано, что ШОС для отливки сортовой заготовки отличаются от ШОС для блюмовой заготовки более высокой скоростью плавления | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | шлакообразующая смесь | en_US |
dc.subject | slag-forming mixture | en_US |
dc.subject | сортовая заготовка | en_US |
dc.subject | billets | en_US |
dc.subject | скорость разливки | en_US |
dc.subject | casting speed | en_US |
dc.subject | расчетная скорость плавления смеси | en_US |
dc.subject | estimated rate of melting a mixture of | en_US |
dc.title | ОБ ОСОБЕННОСТЯХ ШОС ДЛЯ ОТЛИВКИ ЗАГОТОВКИ НА СОРТОВОЙ МНЛЗ | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | 2011 Випуск 13(194) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11sevzsm.pdf | 351,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.