Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14571
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмирнова, О.В.-
dc.contributor.authorБережной, В.С.-
dc.contributor.authorЕфимова, И.В.-
dc.contributor.authorХилько, С.Л.-
dc.date.accessioned2012-07-17T18:04:13Z-
dc.date.available2012-07-17T18:04:13Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНаукові праці ДонНТУ. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2012.- Вип.19(199).-С.72-75.en_US
dc.identifier.issn2074-6652-
dc.identifier.otherУДК 547.22:541.13:541.8:541.127-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14571-
dc.description.abstractГазоволюмометрическим методом исследовано действие гиматомелановых кислот в процессах радикально-цепного окисления модельных субстратов. Показано, что гиматомелановые кислоты в зависимости от природы субстрата могут вести себя как прооксиданты или как ингибиторы радикально-цепного окисления.en_US
dc.description.sponsorshipAction of gimatomelanic acid in the processes of radical-chain oxidation of model substratums were investigated by volumometric method. It was shown that gimatomelanic acid can behave as inhibitor or prooxidant of radical-chain oxidation depending on substratums structure.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДВНЗ "ДонНТУ", Донецкen_US
dc.relation.ispartofseriesХімія і хімічна технологія;-
dc.subjectрадикально-цепное окислениеen_US
dc.subjectантиоксидантыen_US
dc.subjectпрооксидантыen_US
dc.subjectгиматомелановые кислотыen_US
dc.subjectаскорбиновая кислотаen_US
dc.subjectradical-chain oxidationen_US
dc.subjectantioxidantsen_US
dc.subjectgimatomelanic aciden_US
dc.subjectascorbic aciden_US
dc.titleАНТИОКИСДАНТНАЯ И ПРООКСИДАНТНАЯ АКТИВНОСТЬ ГИМАТОМЕЛАНОВЫХ КИСЛОТ В ПРОЦЕССАХ РАДИКАЛЬНО-ЦЕПНОГО ОКИСЛЕНИЯen_US
dc.title.alternativeANTIOXIDANT AND PROOXIDANT ACTIVITY OF GIMATOMELANIC ACID IN THE PROCESSES OF RADICAL-CHAIN OXIDATIONen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 19(199)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smirn.pdf344,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.