Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13562
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Братан, С.М. | - |
dc.contributor.author | Каинов, Д.А. | - |
dc.contributor.author | Сазонов, С.Е. | - |
dc.contributor.author | Каінов, Д.А. | - |
dc.contributor.author | Bratan, S.M. | - |
dc.contributor.author | Kainov, D.A. | - |
dc.contributor.author | Sazonov, S.E | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-18T19:37:04Z | - |
dc.date.available | 2012-05-18T19:37:04Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: машинообладнання. Випуск 5 Донецьк, ДонНТУ, 2008, 173 с. Издатель – ДонНТУ | en_US |
dc.identifier.other | УДК 621.923 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13562 | - |
dc.description | In the article mathematical models are offered allowing expecting of roughness andout-put of material at polishing of surfaces by a free abrasive. | en_US |
dc.description.abstract | В статье предложены математические модели, которые позволяют рассчитать показатели шероховатости и съѐм материала при доводке поверхностей свободным аб-разивом. | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | абразивные зерна | en_US |
dc.subject | доводочный инструмент | en_US |
dc.subject | заготовка | en_US |
dc.subject | технологический процесс | en_US |
dc.title | Оценка параметров качества поверхности при доводке свободным абразивом | en_US |
dc.title.alternative | Оцінка параметрів якості поверхні при доведенні вільним абразивом | en_US |
dc.title.alternative | Estimation of parameters of quality of surface at polishing by free abrasive | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | 2008_Випуск 5(139) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bratan_kainov_sazonov.pdf | 470,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.