Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаняк, Н.А.-
dc.date.accessioned2012-05-14T11:21:40Z-
dc.date.available2012-05-14T11:21:40Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серiя: металургія. Випуск 40 - Донецьк: ДонНТУ. - 2002en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13397-
dc.descriptionIt is established that the modification of boiling steel with boron reduces the chemical heterogeneity of the ingot, the increase in the thickness of the dense crust and gives immunity to aging areen_US
dc.description.abstractУстановлено,что модифицирование кипящей стали бором обеспечивает снижение химической неоднородности слитка,увеличение толщины плотной корочки и придает стали иммунитет против старенияen_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.subjectстальen_US
dc.subjectборen_US
dc.subjectиммунитетen_US
dc.subjectстаренияen_US
dc.subjectsteelen_US
dc.subjectagingen_US
dc.subjectimmunityen_US
dc.subjectboronen_US
dc.titleИсследование влияния бора на структуру и свойства кипящей сталиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 40

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
170-174.pdf3,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.