Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13397
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маняк, Н.А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-14T11:21:40Z | - |
dc.date.available | 2012-05-14T11:21:40Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серiя: металургія. Випуск 40 - Донецьк: ДонНТУ. - 2002 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13397 | - |
dc.description | It is established that the modification of boiling steel with boron reduces the chemical heterogeneity of the ingot, the increase in the thickness of the dense crust and gives immunity to aging are | en_US |
dc.description.abstract | Установлено,что модифицирование кипящей стали бором обеспечивает снижение химической неоднородности слитка,увеличение толщины плотной корочки и придает стали иммунитет против старения | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.subject | сталь | en_US |
dc.subject | бор | en_US |
dc.subject | иммунитет | en_US |
dc.subject | старения | en_US |
dc.subject | steel | en_US |
dc.subject | aging | en_US |
dc.subject | immunity | en_US |
dc.subject | boron | en_US |
dc.title | Исследование влияния бора на структуру и свойства кипящей стали | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 40 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
170-174.pdf | 3,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.