Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13378
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Быковских, С.В. | - |
dc.contributor.author | Горбатенко, В.П. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А.И. | - |
dc.contributor.author | Позняк, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-14T07:45:31Z | - |
dc.date.available | 2012-05-14T07:45:31Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серiя: металургія. Випуск 40 - Донецьк: ДонНТУ. - 2002 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13378 | - |
dc.description | Based on the results of dilatometric measurements, quantitative metallographic analysis and mechanical tests carried out analysis of the impact of micro titanium and boron on the position of critical points, the structure and properties of structural steels of medium after quenching from the intercritical temperature range | en_US |
dc.description.abstract | На основе результатов дилатометрических измерений,количественного металлографического анализа и механических испытаний выполнен анализ влияния микродобавок титана и бора на положение критических точек,структуру и свойства конструкционных среднеуглеродистых сталей после закалки из межкритического интервала температур | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.subject | temperature | en_US |
dc.subject | температура | en_US |
dc.subject | дилатометрические измерения | en_US |
dc.subject | dilatometric measurements | en_US |
dc.subject | анализ | en_US |
dc.subject | analysis | en_US |
dc.title | Особенности структурообразования в микролегированных сталях при закалке из межкритического интервала температур | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 40 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
107-114.pdf | 5,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.