Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11577
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОВОГО СТАНУ РІЖУЧОГО ІНСТРУМЕНТУ В УМОВАХ НЕСТАЦІОНАРНОГО РІЗАННЯ |
Інші назви: | ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕПЛОВОГО СОСТОЯНИЯ РЕЖУЩЕГО ИНСТРУМЕНТА В УСЛОВИЯХ НЕСТАЦИОНАРНОГО РЕЗАНИЯ RESEARCH OF THE CUTTING TOOL WARMTH STATE IN THE CONDITIONS OF NON-STATIONARY CUTTING |
Автори: | Івченко, Т.Г. Ivchenko, T.G. |
Ключові слова: | ріжучий інструмент нестаціонарне різання умови обробки |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Машинобудування і машинознавство. Випуск 3. – Донецьк, ДонНТУ, 2006, 138 с. |
Короткий огляд (реферат): | З використанням методу джерел теплоти розроблена методика аналітичного роз-рахунку температури ріжучого інструменту в умовах нестаціонарного різання, що до-зволяє прогнозувати миттєву температуру в будь-якій точці леза інструменту під час
уривчастого різання. Виконані на її підставі аналітичні дослідження дають оцінку
зниження температури інструменту під час уривчастого різання порівняно з безпере-рвним для різних умов обробки. With the use of method of the warmth sources the technique of analytical calculation of the cutting tool temperature in the non-stationary cutting conditions is developed, which al-low forecasting an instantaneous temperature in any point of the instrument blade at the irreg-ular cutting. Analytical researches are executed on its foundation give the estimation of de-cline of the cutting tool temperature at the irregular cutting comparatively with continuous for the different terms of treatment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11577 |
Розташовується у зібраннях: | 2006_Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivchenko.pdf | 193,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.