Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11090
Title: | Опорний конспект лекцій по курсу "Огрудкування продуктіві сировини" |
Authors: | Сергєєв, Павло Всеволодович |
Keywords: | грудкування, пресування |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Донецький національний технічний університет |
Abstract: | конспект лекцій є роздаточним матеріалом для студентів по дисципліні „ Грудкування продуктів”. Наведено запитання для самоперевірки. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11090 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Окусковаиние-конспект.pdf | 2,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.