Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСергєєв, Павло Всеволодович-
dc.date.accessioned2012-04-09T17:48:10Z-
dc.date.available2012-04-09T17:48:10Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11090-
dc.description.abstractконспект лекцій є роздаточним матеріалом для студентів по дисципліні „ Грудкування продуктів”. Наведено запитання для самоперевірки.en_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.subjectгрудкування, пресуванняen_US
dc.titleОпорний конспект лекцій по курсу "Огрудкування продуктіві сировини"en_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Окусковаиние-конспект.pdf2,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.