Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11090
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сергєєв, Павло Всеволодович | - |
dc.date.accessioned | 2012-04-09T17:48:10Z | - |
dc.date.available | 2012-04-09T17:48:10Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11090 | - |
dc.description.abstract | конспект лекцій є роздаточним матеріалом для студентів по дисципліні „ Грудкування продуктів”. Наведено запитання для самоперевірки. | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.subject | грудкування, пресування | en_US |
dc.title | Опорний конспект лекцій по курсу "Огрудкування продуктіві сировини" | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Окусковаиние-конспект.pdf | 2,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.