Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11085
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сергеев, Павел Всеволодович | - |
dc.date.accessioned | 2012-04-09T17:35:04Z | - |
dc.date.available | 2012-04-09T17:35:04Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11085 | - |
dc.description.abstract | Дан перечень лабораторных работ, в которых изложены необходимые теоретические положения, методика выполнения и описаны применяемые в работах приборы и оборудование. | en_US |
dc.publisher | Донецкий национальный технический университет | en_US |
dc.subject | брикетирование, прессование | en_US |
dc.title | Методические указания к лабораторным работам по курсу "Окускование продуктов и сырья" | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Указ-лабор-брикетиров.pdf | 584,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Указ-лабор-брикетиров.pdf | 584,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.