Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11085
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСергеев, Павел Всеволодович-
dc.date.accessioned2012-04-09T17:35:04Z-
dc.date.available2012-04-09T17:35:04Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11085-
dc.description.abstractДан перечень лабораторных работ, в которых изложены необходимые теоретические положения, методика выполнения и описаны применяемые в работах приборы и оборудование.en_US
dc.publisherДонецкий национальный технический университетen_US
dc.subjectбрикетирование, прессованиеen_US
dc.titleМетодические указания к лабораторным работам по курсу "Окускование продуктов и сырья"en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Указ-лабор-брикетиров.pdf584,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Указ-лабор-брикетиров.pdf584,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.