Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6578
Назва: Влияние ультразвуковой кавитации на жизнеспосоность микроорганизмов
Інші назви: Influence of the Ultrasonic Cavitation on Viability of Microorganisms
Вплив ультразвукової кавітації на життєздатність мікроорганізмів
Автори: Марчук, Л.В.
Прокопенко, Г.В.
Луговской, А.Ф.
Гришко, И.А.
Marchuk, L.
Prokopenko, G.
Lugovskoy, А.
Grishk, I.
Луговськой, О.Ф.
Гришко, І.А.
Ключові слова: обеззараживание
микроорганизмы
ультразвуковая кавитация
интенсивность
кавитатор
disinfecting
microorganisms
ultrasonic cavitation
intensity
cavitational installation
знезаражування
мікроорганізми
ультразвукова кавітація
інтенсивність
кавитатаційна установка
Дата публікації: 2011
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Наукові праці ДонНТУ. Серія: гірничо-електромеханічна.- 2011.- Випуск 22(195).- C.195-206
Короткий огляд (реферат): Представлены результаты экспериментального исследования воздействия ультразвуковой кавитации на жизнеспособность микроорганизмов. Исследование эффекта обеззараживания жидких сред проводились с применением различных типов микроорганизмов, на различных установках, при различных интенсивностях ультразвуковой кавитации. Были применены кавитационные установки с использованием трансформаторов скорости и акустических фокусирующих систем.
Опис: The results of experimental investigation of the influence of ultrasonic cavitation on the viability of microorganisms are provided. Investigation of the effect of decontamination of liquid media was carried out using different types of microorganisms in different settings and at different intensities of ultrasonic cavitation. We applied ultrasonic cavitational installation using transformer vibration velocity and acoustic focusing systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6578
ISSN: 2073-7920
Розташовується у зібраннях:Випуск 22(195)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
St_19_22.pdf8,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.