Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32029
Title: Розробка електронного пристрою контролю параметрів технологічного процесу приготування тіста
Authors: Бобилева, Яніна Василівна
Keywords: вимірювання
регулювання
температура
вологість
витрати
тісто
функціональна схема
принципова схема
Issue Date: Jun-2020
Publisher: Покровськ: ДонНТУ
Citation: Бобилева, Я.В. Розробка електронного пристрою контролю параметрів технологічного процесу приготування тіста : випускна кваліфікаційна робота … бакалавра : 171 Електроніка / Бобилева Яніна Василівна . – Покровськ, 2020. – 66 с.
Series/Report no.: Електроніка;
Abstract: Наведено загальні відомості щодо пристрою автоматичного приготування тіста, а також складові частини машини, що місить тісто й опис об'єкта регулювання. Описано існуючі пристрої та системи приготування тіста, визначено їх основні функції. На основі виконаного аналізу можна зробити висновок, що всі існуючі різновиди систем мають переваги та недоліки. Тому, для розв’язання завдання будуть застосовано системи безперервної дії. Виконано обґрунтування та вибір обладнання для реалізації електронної системи. Як сенсор температури використовуються SITRANS T, сенсор вологості MICRORADAR - 114С, сенсор рівня The Probe, сенсор витрати MAGFLO. Як виконавчі механізмів застосовуються клапани Samson 3248-1 та перетворювачі ЕП3211. До складу програмованого логічного контролера S7- 300 входить центральний процесор CPU 312, модуль аналогового введення SM 331; AI8x16 Bit; модуль аналогового виведення SM 332 AО4x12 Bit; модуль дискретного виводу SM 322 DO 8 x DC 24 V/0.5 A та блок живлення SITOP modular. Розроблено функціональну та принципову схеми електронного пристрою контролю параметрів технологічного процесу приготування тіста.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32029
Appears in Collections:ОС "Бакалавр" КІТА

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Б_ЕЛТл17_Бобилева_ЯВ.pdf2,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.