Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБобилева, Яніна Василівна-
dc.date.accessioned2020-07-01T06:49:01Z-
dc.date.available2020-07-01T06:49:01Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.identifier.citationБобилева, Я.В. Розробка електронного пристрою контролю параметрів технологічного процесу приготування тіста : випускна кваліфікаційна робота … бакалавра : 171 Електроніка / Бобилева Яніна Василівна . – Покровськ, 2020. – 66 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32029-
dc.description.abstractНаведено загальні відомості щодо пристрою автоматичного приготування тіста, а також складові частини машини, що місить тісто й опис об'єкта регулювання. Описано існуючі пристрої та системи приготування тіста, визначено їх основні функції. На основі виконаного аналізу можна зробити висновок, що всі існуючі різновиди систем мають переваги та недоліки. Тому, для розв’язання завдання будуть застосовано системи безперервної дії. Виконано обґрунтування та вибір обладнання для реалізації електронної системи. Як сенсор температури використовуються SITRANS T, сенсор вологості MICRORADAR - 114С, сенсор рівня The Probe, сенсор витрати MAGFLO. Як виконавчі механізмів застосовуються клапани Samson 3248-1 та перетворювачі ЕП3211. До складу програмованого логічного контролера S7- 300 входить центральний процесор CPU 312, модуль аналогового введення SM 331; AI8x16 Bit; модуль аналогового виведення SM 332 AО4x12 Bit; модуль дискретного виводу SM 322 DO 8 x DC 24 V/0.5 A та блок живлення SITOP modular. Розроблено функціональну та принципову схеми електронного пристрою контролю параметрів технологічного процесу приготування тіста.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesЕлектроніка;-
dc.subjectвимірюванняuk_UK
dc.subjectрегулюванняuk_UK
dc.subjectтемператураuk_UK
dc.subjectвологістьuk_UK
dc.subjectвитратиuk_UK
dc.subjectтістоuk_UK
dc.subjectфункціональна схемаuk_UK
dc.subjectпринципова схемаuk_UK
dc.titleРозробка електронного пристрою контролю параметрів технологічного процесу приготування тістаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" КІТА

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020_Б_ЕЛТл17_Бобилева_ЯВ.pdf2,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.