Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31331
Назва: Стратегічне управління якістю продукції
Автори: Лизунова, Олена Миколаївна
Поплавец, Анна
Ключові слова: якість, послуги, стратегічне управління, водопостачання, питна вода, комунальне підприємство
Дата публікації: гру-2018
Видавництво: Актуальні проблеми економічно-го і соціального розвитку регіо-ну: Збірник матеріалів ХІ регіо-нальної науково-практичної конференції, Покровськ: ІІ Дон-НТУ, 2018. С.77-78
Бібліографічний опис: Дослідження сутності та особливостей стратегічного управління якістю продукції будь-якого підприємства в сучасних умовах конкурентної боротьби є досить актуальним
Короткий огляд (реферат): Розглянуті основні проблеми в сфері водопостачання, проаналізовані шляхи вдосконалення стратегічного управління якістю продукції. Досліджуються напрямки діяльності підприємства: водозабір з метою подачі питної і технічної води в маловодні регіони; підготовка питної і технічної води; зовнішнє централізоване та муніципальне водопостачання питною та технічною водою; виробництво пари та гарячої води; технічні випробування та дослідження якості води.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31331
Розташовується у зібраннях:Наукові праці викладачів кафедри менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf218,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.