Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСелякова С.М-
dc.contributor.authorВолкова В.Ю-
dc.date.accessioned2013-07-12T14:20:51Z-
dc.date.available2013-07-12T14:20:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citation«Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія»: матеріали доповідей конференції, 26 квітня 2012 року, Донецьк, 2012. – 311 сen_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22350-
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectавтоматикаen_US
dc.subjectуправлениеen_US
dc.subjectприготовлениеen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.titleАвтоматизированное управление технологическим процессом приготовления блюд в ресторанеen_US
Розташовується у зібраннях:Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81_2013_07_12_10_41_05_948.pdf308,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.