Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21189
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Македонская, Л.А. | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-11T18:41:01Z | - |
dc.date.available | 2013-06-11T18:41:01Z | - |
dc.date.issued | 2010-04-22 | - |
dc.identifier.citation | Проблемы управления производственно-экономической деятель-ностью субъектов хозяйствования: материалы IV Всеукр. научн. конф. студ., 22 апреля 2010 г., г. Донецк, ДонНТУ. — Т.1 — Донецк: СПД Воробьев, 2010. — 214 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21189 | - |
dc.description.abstract | Обобщены теоретические положения управления персоналом предприятия на основе коучинга. Раскрыты сущность, роль и основные преимущества использования метода в процессе усовершенствования управления персоналом на предприятиях. | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | Роль | en_US |
dc.subject | Фирма | en_US |
dc.title | КОУЧИНГ В УПРАВЛЕНИИ ПЕРСОНАЛОМ СОВРЕМЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ | en_US |
Розташовується у зібраннях: | IV конференция 2010 г. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Makedonskaia.pdf | 108,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.