Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6467
Назва: | Технологические параметры и баланс энергии зумпфовых водоструйных аппаратов в условиях работы их с подпором |
Інші назви: | Technological Parameters and Energy Balance of Sump Water-Jet Apparatuses under Conditions of Operation with a Head on Their Intake Технологічні параметри і баланс енергії зумпфових водоструминних апаратів в умовах роботи їх з підпором |
Автори: | Антонов, Э.И. Грядущий, К.В. Antonov, Е. Gryaduschy, К. Антонов, Є.І. |
Ключові слова: | зумпфовой водоотлив технологические параметры энергетическая характеристика баланс энергии водоструйный аппарат sump water drainage technological parameters energy characteristic balance of energy water-jet apparatus зумпфовий водовідлив водоструминний апарат підпор безрозмірні характеристики |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Серія гірничо-електромеханічна”. - 2011.- Випуск 22(195). C. 13-23. |
Короткий огляд (реферат): | В статье на основе использования энергетического уравнения водоструйного аппарата выполнен сравнительный анализ баланса энергии зумпфового аппарата при нулевом, скоростном и статическом подпоре на его входе. Установлено, что наиболее выгодным экономически является вариант со статическим подпором. |
Опис: | In this article a comparative analysis of energy balance of sump water- jet apparatus was carried out on the basis of the use of the energy equation under condition with zero, speed and static head on its intake. It was found out that the variant with static head is the most advantageous. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6467 |
ISSN: | 2073-7920 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 22(195) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
St_2_22.pdf | 307,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.