Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3558
Назва: ВЛИЯНИЕ СЕРНИСТЫХ КОМПОНЕНТОВ НА СВОЙСТВА УГОЛЬНЫХ ШИХТ ПРИ ТЕРМИЧЕСКОЙ ПЕРЕРАБОТКЕ
Інші назви: INFLUENCE OF SULPHUREOUS COMPOUNDS ON PROPERTIES OF COAL BLENDS DURING THERMAL PROCESSING
Автори: Маковский, Р.В.
Бутузова, Людмила Федоровна
Маринов, С.
Сафин, В.А.
Наливкина, А.О.
Ключові слова: термофильтрация
пластический слой
генетический тип по восстановленности
термическая переработка
шихта
Дата публікації: 2010
Видавництво: ДВНЗ «ДонНТУ»
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2010. - Вип.14(162). - С.97-103.
Серія/номер: Хімія і хімічна технологія;
Короткий огляд (реферат): Впервые подробно изучено поведение при термической переработке шихт на основе газового и жирного углей разных генетических типов по восстановленности (ГТВ). Показано существенное влияние ГТВ указанных компонентов на выход и состав продуктов термофильтрации в центробежном поле (ТФЦ). Выявлен оптимальный состав шихты (Га+Жв), позволяющий получить высокий выход «пластического» слоя, насыщенного алифатическими компонентами.
Опис: For the first time the behavior is studied in detail during thermal processing of coal blends on the basis of some rank coals of different genetic types by reductivity (GTR). Essential influence of GTR of the specified components on the yield and composition of thermofiltration products in a centrifugal field is shown. The optimum composition of coal blend is defined. This composition permits to receive a high yield of the "plastic" layer which is sated by aliphatic compounds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3558
ISSN: 2074-6652
Розташовується у зібраннях:Випуск 162

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Makovsky.pdf640,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.