Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35178
Title: | Геологічна будова, структурно-тектонічні особливості та корисні копалини Солотвинської западини Закарпаття |
Other Titles: | Geological structure, structural-tectonic features and minerals of the Solotvynska depression of Zakarpattya |
Authors: | Виноградов, Євгеній Валентинович |
Keywords: | геологічна будова тектоника магматизм розлом тектоничні тріщини поля палеонапружень geological structure корисні копалини tectonics magmatism fault tectonic cracks paleostress field minerals |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Луцьк : ДонНТУ |
Citation: | Виноградов Є. В. Геологічна будова, структурно-тектонічні особливості та корисні копалини Солотвинської западини Закарпаття : випускна кваліфікаційна робота … магістра : 103 Науки про землю (освітня програма «Геологія») / Євгеній Валентинович Виноградов. – Луцьк : ДонНТУ, 2023. – 74 с. |
Abstract: | У роботі наведений аналіз геологічної будови Солотвинської западини та особливості будови Закарпатського прогину. Розглянуто методи досліджень та обробки геологічних даних. На трьох ділянках детально досліджені розривні порушення, тектонічні трішини та складчасті деформації Солотвинської западини. Встановлені системи тектонічних тріщин та розривних порушень та їх кінематичні типи. Проаналізовано корисні копалини Солотвинської западини та їх зв'язок з розривними порушеннями. В роботі використані методи структурно-тектонічні методи та тектонофізичні методи обробки польових даних з використанням спеціальних комп'ютерних програм «Fabric 8» та «Win Tensor». Розглянуті питання охорони праці при виконанні геологорозвідувальних робіт. |
URI: | https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35178 |
Appears in Collections: | ОС "Магістр" Гірничого факультету |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_М_ГЕОм-22_Виноградов ЄВ.pdf | 34,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.