Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33962
Title: Підвищення довговічності трубчатих печей для переробки кам`яновугільної смоли
Other Titles: Increasing the durability of tubular furnaces for processing coal tar
Authors: Кулешов, Дмитро Олексійович
Keywords: трубчаста піч
змійовик
математична модель
підвищення довговічності
залишковий ресурс
конструкція
температура
цикли
tube furnace
coil
mathematical model
increase of durability
residual life
design
temperature
cycles
Issue Date: Dec-2022
Publisher: Луцьк: ДонНТУ
Citation: Кулешов, Д.О. Підвищення довговічності трубчатих печей для переробки кам`яновугільної смоли : випускна кваліфікаційна робота … магістра: за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування (спеціалізація «Техніка переробки сировинних матеріалів») / Д.О. Кулешов. – Луцьк.: ДВНЗ ДонНТУ, 2022. – 110 с.
Series/Report no.: Техніка переробки сировинних матеріалів;
Abstract: Роботу присвячено питанням забезпечення та підвищення довговічності трубчастих печей, а саме найбільш відповідальному та матеріалоємному конструктивному елементу - трубчастому змійовику. Виконано патентно-літературний аналіз стану проблеми зниження надійності трубчастих печей та виділення напрямів підвищення довговічності таких об’єктів. В роботі сконцентровано увагу на процесах зміни залишкового ресурсу змійовика із зміною товщини стінки трубчастих елементів для різноманітних сортаментів труб та марок сталей з яких вони виконуються. Об'єкт дослідження – зниження ресурсу змійовика трубчастої печі в процесі експлуатації. Предмет дослідження – підвищення довговічності трубчатої печі. Методи дослідження – патентно-літературний аналіз стосовно проблеми та виділення можливих напрямів її рішення, моделювання зміни ресурсу трубчастих елементів змійовика.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33962
Appears in Collections:ОС "Магістр" МЕХТ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магистерська Кулешов ТПМм-22.pdf2,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.