Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33266
Title: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ: «МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ВИДАЛЕНИХ КОМП’ЮТЕРИЗОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 151 АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОСВІТНЬОГО СТУПІНЯ «МАГІСТР»
Authors: Поцепаєв, Валерій Валерійович
Жуковська, Дар'я Олександрівна
Keywords: алгоритм
модель
MATLAB
мережі Петрі
Pipe
автоматизація
математичне моделювання
динамічна система
паралельні процеси
WAVELET – перетворення
критерій оптмізації
цифрова модель
Issue Date: Sep-2021
Publisher: Покровськ: ДонНТУ
Citation: Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Методи оптимізації видалених комп’ютеризованих систем управління» для студентів денної та заочної форм навчання зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології освітнього ступеня «магістр» / уклад. В.В. Поцепаєв, Д.О. Жуковська. – Покровськ: ДонНТУ, 2019. – 54 с.
Abstract: Методичні вказівки складені відповідно до робочих програм, розроблених для навчальних планів підготовки інженера в галузі системної інженерії та автоматизації. Розглядаються сучасні математичні методи розв’язання задач за допомогою моделювання та оптимізація різних систем та чисельних методів і алгоритмів їх реалізації на ЕОМ, формування умінь виконувати постановку, алгоритмізацію та розв'язок основних типів задач оптимізації; формування умінь використовувати сучасні пакети прикладних програм (MATLAB, Pipe) при виконанні практичних завдань; уміння застосовувати набуті знання у професійній діяльності. Методичні вказівки націлені на виконання навчально-дослідних робіт студентів під час практикуму.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33266
Appears in Collections:Навчально-методичні розробки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M606.pdf1,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.