Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32501
Назва: Підвищення ефективності центрифуги для зневоднення вугільного концентрату
Інші назви: Increasing the efficiency of the centrifuge for dehydration of coal concentrate
Автори: Кучерук, Євген Віталійович
Ключові слова: зневоднення
вугільний концентрат
центрифуга
індекс продуктивності
ротор
фактор розділення,
шнек
Дата публікації: чер-2020
Видавництво: Покровськ: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Кучерук, Є.В. Підвищення ефективності центрифуги для зневоднення вугільного концентрату : випускна кваліфікаційна робота … магістра : 133 «Галузеве машинобудування» (спеціалізація «Техніка переробки сировинних матеріалів») / Кучерук Євген Віталійович. – Покровськ: ДВНЗ ДонНТУ, 2020. – 100 с.
Короткий огляд (реферат): Підвищення ефективності центрифуги для зневоднення вугільного концентрату є актуальною темою, так як вода широко використовується у технологічних процесах збагачення корисних копалин. Видалення води з матеріалів потребує енерговитрат та спеціального обладнання, яке скомпоноване у технологічну лінію. Об’єкт дослідження – технологічні процеси в центрифузі для зневоднення вугільного концентрату. Мета роботи – обґрунтувати способи підвищення ефективності центрифуг для зневоднення вугільного концентрату. Методи дослідження - математична модель зневоднення матеріалів у центрифугах безперервної дії. Розглянуто роботу центрифуги для /зневоднюючого матеріалу з розміром частинок від 0 до 13 мм. Виявлена залежність фактора розділення від кількості обертів. Графо-аналітично доведено переваги доповнення роботи центрифуги трубою Вентурі. Рекомендовано шляхи підвищення ефективності роботи центрифуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32501
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кучерук_3.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.