Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31817
Title: | Методи оцінки кредитоспроможності клієнтів комерційного банку |
Other Titles: | Methods for assessing the creditworthiness of commercial bank customers |
Authors: | Червонюк, Світлана Станіславівна |
Keywords: | кредитоспроможність, комерційний банк, клієнти, позичальник, кредитний портфель, процес кредитування, кредити, кредитний ризик удосконалення, ефективність creditworthiness, commercial bank, customers, borrower, loan portfolio, lending process, loans, credit risk, improvement, efficiency |
Issue Date: | May-2020 |
Publisher: | Покровськ, ДонНТУ |
Citation: | Червонюк С.С. Методи оцінки кредитоспроможності клієнтів комерційного банку / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2020. |
Series/Report no.: | 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»; |
Abstract: | В роботі досліджено сутність поняття кредитоспроможності позичальника, економічні складові кредитоспроможності клієнта банку та її основні ознаки, методичні підходи до оцінки кредитоспроможності позичальника. На підставі оцінки кредитоспроможності клієнтів банку обґрунтовано і розроблено шляхи удосконалення процесу кредитування клієнтів.The essence of the notion of the borrower's creditworthiness, economic components of the bank's creditworthiness and its main features, methodical approaches to the borrower's creditworthiness assessment are investigated in the work. Based on the assessment of the creditworthiness of the bank's customers, the ways of improving the customer lending process are substantiated and developed. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31817 |
Appears in Collections: | ОС "Магістр" ЕГФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5_ВКР Червонюк С.C..pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.